Menu Luk

Hvad er et kviklån?

Kviklån er små og hurtige lån af beløb mellem 100 – 10.000 kr. Låneprocessen for denne type lån er kort og lånet udbetales hurtigt til dig, der har du for de ekstra penge. Kviklånet er den dyreste type af lån, da de fleste udbydere af kviklån forventer, at du tilbagebetaler beløbet i løbet af 30 dage.

Sammenlign kviklån

Her finder du en række forskellige kviklån fra danske virksomheder, som alle har licens til at udbyde deres lån i Danmark og arbejder under de samme forhold som normale banker. Find det kviklån som passer dig bedst, og har de bedste vilkår for dig som låner.

 

Hvornår kan man få et kviklån?

Der er forskellige aldersgrænser for, hvornår du kan få et kviklån og afhænger af udbyderen af lånet. Du skal dog minimum være 18 år gammel for at blive godkendt til lånet.

Hvordan får man et kviklån?

Flere udbydere for kviklån har en ansøgningsblanket for lånet, som du skal udfylde på nettet, når du vil ansøge om lånet. Når denne blanket er udfyldt, vil dit lån oftest blive udbetalt samme dag, du har søgt om det. Denne type af lån kræver i modsætning til banklån og realkreditlån ikke oplysninger og dokumentation for din indtægt. Læs mere om banklån eller realkreditlån.

Hvor meget kan man låne?

Hvor meget du kan låne i kviklån afhænger af udbyderen. Oftest kan du låne for alt mellem 100 – 10.000 kr ekskl. renter og gebyrer.

Hvor meget skal man betale i rente?

De fleste kviklån har meget høje renter og gebyrer som stiger, hvis ikke du betaler pengene tilbage til tiden. Derudover er der oftest tilknyttet store oprettelsesgebyrer for lånet. Når du vil låne penge er det derfor en god idé at tjekke renter og gebyrer for udbyderen, inden du låner pengene. Derudover skal du være opmærksom på, hvornår du senest skal betale pengene tilbage, så du undgår at betale yderligere renter.

Vil du vide mere om andre lånetyper?

Hvis du vil låne større beløb til f.eks. en ny bolig, kan du med fordel læse mere om banklån eller realkreditlån her. Husk på at de forskellige låneudbydere tjener penge på, at du låner penge og derfor er det en god idé at tjekke renter og gebyrer på lånemarkedet, inden du låner penge.


Læs også