Menu Luk

Hvilke offentlige ydelser

Der findes en række forskellige offentlige ydelser i Danmark og de er en central del af vores velfærdsstat. Offentlige ydelser gives i de fleste tilfælde til borgere, som står i en udsat situation. Det kan være arbejdsløshed, sygdom eller noget tredje. På Net-Revisor kan du læse mere om de følgende offentlige ydelser.

Barselsdagpenge

Barseldagpenge gives til mødre og fædre, som har daglig kontakt med deres barn. Læs om du opfylder kravene til barselsdagpenge her.

Boligstøtte

Boligstøtte er et offentligt tilskud til personer, der bor til leje. Hvor meget du kan få udbetalt i boligstøtte afhænger af en række faktorer. Læs mere her.

Dagpenge

Dagpenge er en ydelse, der gives til ledige medlemmer af en a-kasse. Du skal overholde en række krav før du kan modtage dagpenge. Læs mere her.

Integrationsydelse

Integrationsydelse er en offentlig ydelse til personer, der har opholdt sig i Danmark i mindre 7 år. Læs mere om vilkår og betingelser og find din sats her.

Kontanthjælp

Er du blevet arbejdsløs og er du ikke medlem af en a-kasse? Find ud af om du er berettiget kontanthjælp og læs mere om betingelserne her.

Ledighedsydelse

Ledighedsydelse er for dig, der er godkendt til fleksjob. Læs mere om vilkår og betingelser for ledighedsydelse og find din sats her.

Pension & Efterløn

Er du i tvivl om hvornår du kan komme på pension eller hvad kravene til efterløn er? Læs alt om reglerne for pension og efterløn her.

SU

Skal du have SU under din uddannelse? Så er der en række regler, som du skal være opmærksom på hvis du vil undgå, at betale den tilbage. Læs alt om SU her!

SU lån

Et SU lån er en billig måde for studerende, at låne penge. Renten er lav og lånet skal først betales når man er færdiguddannet. Læs mere om SU lån her!

Sygedagpenge

Sygedagpenge kan gives til personer, der har fået en skade eller sygdom, som gør de ikke kan arbejde. Læs alle reglerne for sygedagpenge på Netrevisor!


Læs også